Żegluga

DFDS zaprezentowało ambitne plany dotyczące rozwoju kuchni na pokładach dwóch swoich promów. Zgodnie z nową filozofią, wizyta w restauracjach na pokładach promów Crown Seaways i Pearl Seaways ma służyć nie tylko zapełnieniu żołądków, ale również zaspokojeniu najbardziej wysublimowanych gustów.

Armatorzy dokładają coraz większych starań, by podróż promem z punktu „A” do punktu „B” przebiegła dla pasażerów szybko i bezproblemowo. Chcą również, by stanowiła możliwie najlepsze doświadczenie. Do wyznawców tej filozofii należy także DFDS. Firma zapowiedziała, że kuchnia, jakiej będzie można próbować w najbliższym czasie wybranych promach, będzie reprezentowała poziom światowy.

Restauracje Marco Polo na promach Crown Seaways i Pearl Seaways mają nawiązać do oferty najlepszych restauracji świata. Chodzi o stworzenie kuchni, która mogłaby ubiegać się o prestiżowe i pożądane przez szefów kuchni z całego świata gwiazdki Michelin.

Więcej >>>

PromySkat.pl

Zaloguj się, aby dodać komentarz

Zaloguj się

1 1 1 1
Waluta Kupno Sprzedaż
USD 3.9359 4.0155
EUR 4.267 4.3532
CHF 4.3583 4.4463
GBP 4.9726 5.073

Newsletter